torstai 3. maaliskuuta 2016

Vastoinkäymisten kautta ylikuntoon

Projektin tukijat

 Harrin kokonaiskuormasta tuli liian suuri. Ylikunto palkintona suuresta uurastuksesta. Ikä tarkoittaa pitempiä palautumisia harjoituksista ja muista tehtävistä. Jokapäiväinen lumityöurakka kaikkien päälle oli todennäköisesti liikaa. Maltti on valttia, tämä varmasti pitää paikkansa.

Pientä vastoinkäymistä myös pyörän huollosta toi ylimääräistä harmia. Tämä varmasti yksi osasyy väsyyn. Oma moka rengastöissä aiheutti ihka uuden takapiikkirenkaan hajoamiseen. Renkaan asennuksen yhteydessä renkaan huulirengas poikki, josta noin 220€ ylimäärinen kulu.

Tästä oli myös hyötyä. Tuli samalla vietyä takaiskari huoltoon, joka olikin oikeasti huollon tarpeessa. Iskari oli aivan "kaput". Nyt toimii. Muuten olisin varmasti oikaissut tuon iskarin kanssa. Äänenvaimentimen villat oli myös vaihdon tarpeessa. Nyt sekin asia korjattu. Mieli pikku hiljaa rauhoittuu asioiden järjestymisen myötä. Hyvä.

Huoltoa ja Polar Enduro CuP kilpailua. Kuvissa Antti Lähteinen ja Harri.

 Viime viikonvaihteessa ajettiin Rovaniemen Polar Enduro Cupin talvisarjan osakilpailu. Huikee talvisää ja rata. Tosin radalle olisi mahtunut enempikin määrä kilpailijoita. Antti veti podiumpaikan. Hyvä Antti.

Tästä kisasta jäi hyvät fiilikset. Päitsi lähestyy, joten sen vuoksi suuria ajomääriä tai harjoitteita ei kannata enää tehdä.

Kisan jälkeinen viikko mennyt levätessä ja netfix elokuva tarjonnan plarailuissa. Muutama hyvä elokuva illassa ja hyvä ruoka tehnyt hyvää palautumiseen. Toki, en malttanut pysyä tallista pois. Leppoisaa pyörän huoltoa, sekin teki hyvää. Samoin ajavarusteiden huoltoa ja pesua.

Jänskän elokuvan aikana uuniin hyvää ruokaa hautumaan. Mikä sen parempi mieli, kun hyvää ruokaa ja leppoa. Viimeisen parin kuukauden 1€/kg appelsiinit ovat sekoittuneet viime kesän marjoihin blenderissä. Tätä herkkujuomaa aamulla pari isoa lasia ja puurot päälle. Opettelin tekemään ihan oikeaa porkkanakeittoa. Muutamana iltana oranssista keittoa, tämän jälkeen ei unta ole tarvinut etsiä.

Erään päivän ruokavalinnat
Porkkakeiton salaisuuden voin paljastaa, joka on vanhan liiton sulatejuusto. Muutenkin kun olen keittojen ystävä, tämä uusi tuttavuus sopi hyvin kuvioihin.

Päitsiin enää kaksi viikkoa!

Lepo on tehnyt hyvää ja palautuminen on onnistunut. Paljon olisi tarinaa, mutta pitää rajata jonnekkin.

Kiitos kun luit tänne saakka.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti